Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Általános tudnivalók

Az e-book, vagyis az e-könyv, azaz az elektronikus könyv nem a szó hagyományos, szoros értelmében vett könyv. Ezeket a kiadványokat ugyanis nem papírra nyomtatják, hanem elektronikusan terjesztik és hordozható vagy asztali számítógép képernyőjén, tábla számítógépen, e-book olvasón, okostelefonon olvassák. Ettől függetlenül, könyveink a vevő személyes használatára egy példányban kinyomtathatók (ennek megfelelően, B5 méretű, hagyományos könyvként tördeltük köteteinket).

Ilyen könyv vásárlásakor vagy megkapjuk az adathordozót (CD-t), vagy egy linket kapunk, amelyre kattintva az asztali számítógépre (e-könyv) vagy kézi eszközre (mobil e-könyv) telepíthető.

A webáruház oldalain elektronikus könyveket kínálunk. Nálunk egyelőre az elektronikus könyvek letöltéssel, CD-adathordozón, házhoz szállítás útján, utánvétes fizetéssel, illetve - igény esetén - előszámla alapján átutalásos fizetéssel, vagy a PayPal rendszerén keresztül bankkártyás fizetéssel vásárolhatók meg. A könyvek általános és részletes bemutatásához többféle úton is eljuthatunk (hagyományos aláhúzott hiperhivatkozásokat követve, vagy a bal oldali menün keresztül, illetve a Keresés mező használatával).

Hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-65613/2013.

Ügyfélnyilvántartással kapcsolatos adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-65614/2013.

 

 

 

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal