Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

AutoCAD LT 2013: Lapkészlet kezelő

Több, esetleg különböző tervezőktől, szakágaktól származó rajzfájl egyetlen tervezési projekt lapkészletbe foglalását segíti a Lapkészlet kezelő paletta, amelyet az Eszközök/Paletták > Lapkészlet kezelő paranccsal, a Központi eszköztár vagy a Nézet szalag  Lapkészlet kezelő ikonjával vagy a Ctrl+4 gyorsgombbal jelenítünk meg, vagy rejtünk el (lásd az ábrát).

 

A lapkészlet kezelő a munkaablak jobb széléhez dokkolva jelenik meg. Ekkor csak a címoszlop látszik, a teljes paletta akkor nyílik ki, ha a kurzort a címoszlop fölé mozgatjuk. A paletta húzással leválasztható a munkaablak széléről.

A különösen komplex projektekhez lapkészleten belül alkész­leteket is kialakíthatunk. A lapkészletek manuális kezeléséhez a laplista címeit tartalmazó, könnyen frissíthető táblázatot készíthetünk. A lapkészlet rendezéséhez rajzcsoportosító eszközöket kapunk. A lapkészlet teljes egészében tehető közzé, küldhető el e-Külde­mény­ként és archiválható. A lapkészlet kezelő a nézeteket a rajzokhoz hasonlóan kezeli.

Utoljára frissítve:2014. március 16., vasárnap 19:45

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal