Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

AutoCAD LT 2014: Továbbfejlesztett parancssor

Módosították a parancssor szövegkezelését. A parancs begépelésének megkezdésekor azonnal megjelenik egy segítség a begépeltnek megfelelő kezdetű parancsokkal, mellyel biztosan csök­kenthető az elgépelések száma. Emellett a parancssorba szinonimakereső is került.

 

Az automatikus kiegészítésnek és a szinonimakeresésnek köszönhetően, ha a parancsnak csak egy töredékét gépeljük be, a program akkor is felajánlja a hasonló parancsokat a végrehajtásra (lásd az ábrát).

A segítség is új módon jelenik meg. A felajánlott parancsok mellett megjelenő kérdőjel ikonnal a program kapcsolódó súgólapját, a földgömb ikonnal a weben elérhető keresés eredményeit jeleníthetjük meg.

Utoljára frissítve:2014. március 16., vasárnap 19:46

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal