Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

AutoCAD 2014: Névvel ellátott objektumok kezelése

 

 

 

Az adatbevitellel kapcsolatos újdonság a tartalom és a kifejezéseken belüli keresés. Ezek segítségével az AutoCAD összes, névvel rendelkező objektuma egyszerűen alkalmazható.

A munkát gyorsítja, hogy bármely névvel ellátott objektum nevét begépelve, máris alkalmazhatjuk az objektumot. Például, ha van egy steel nevű kitöltési mintánk, akkor a parancssorba a steel szót begépelve, majd a rajz kitöltendő objektumába kattintva azonnal alkalmazhatjuk a kitöltést.

Az AutoCAD az elnevezett objektumokat, többek között a kitöltési mintákat, stílusokat, anyagokat is azonnal alkalmazza, ha a szolgáltatást bekapcsoljuk a Bevitel keresési beállításai párbeszédpanelen (ez az alapállapot), valamint aparancssorba gépeljük a minta, stílus, vagy anyag nevét. Ha a begépelt néven többféle objektum szerepel, akkor egy újabb kattintással választhatunk. Ilyenkor a választást segíti a program azzal is, hogy a megfelelő sor fölé mozgatott egérkurzorral megjeleníthetjük a stílus képét (lásd az ábrát, ahol az ANSI nevű kitöltési minták közül kell választanunk).

 

 

 

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 10:07

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal