Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536
CorelDRAW

CorelDRAW (67)

CorelDRAW X5: Pixeles pontosság

A Nézet menü Pixel parancsával beállíthatjuk, hogy 800 %-os és nagyobb nagyításban megjelenjenek a képpontok. A Pixelrács paranccsal beállíthatjuk 800 %-os és nagyobb nagyításban megjelenjen a képpontokat elválasztó rácsháló. A Pixelekhez igazítás paranccsal azt állíthatjuk be, hogy az objektumok létrehozásakor, módosításakor azok a rácshálóhoz igazodjanak.

Bővebben...

CorelDRAW X6: Tulajdonságsáv

Az eszköztárak között találjuk a Tulajdonságtár (Tulajdonságsor) elemet. Ez egy helyzet érzékeny segítő és paraméter­beállító eszköz, opciós eszköztár, amely bekapcsolt állapotában a vízszintes vonalzó felett jelenik meg, tartalma pedig az Eszközkészlet eszköztáron kiválasztott eszköztől, illetve a kijelölt rajzelemtől függ.

Bővebben...

CorelDRAW X6: Új Objektumtulajdonság dokkoló

Átdolgozták az objektumok tulajdonságait megjelenítő Objektumtulajdonság dokkolót. Az X6-os változattól már egyetlen helyen módosíthatunk a kiválasztott objektum összes tulajdonságán.

A kiválasztott objektum típusától függően más-más tulajdonságok jelennek meg a dokkolón belül lenyíló kategóriákban (lásd az ábrát). A dokkolóban a stílusra utaló ikonok is megjelentek.

Bővebben...

CorelDRAW X6: OpenType - törtszámok

A számokat a / törtjellel megtörve jeleníti meg. A hatás karakterkészletenként eltérő, némelyik fontos be sem állítható. A beállításoktól függően eltérő méretű számláló és nevező jeleníthető meg.

A Nincs beállítással szokásos törtként megjelenítve marad a törtszám - a többi opciót nem alkalmazó fontoknál is ez az alapértelmezett.

A többi beállítás hol a nevezőt, hol a számlálót emeli ki, vagy törtvonalként vízszintes vonalat használ (Alternatív tört).

 

 

 

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal