Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

CorelDRAW X6: Tulajdonságsáv

Az eszköztárak között találjuk a Tulajdonságtár (Tulajdonságsor) elemet. Ez egy helyzet érzékeny segítő és paraméter­beállító eszköz, opciós eszköztár, amely bekapcsolt állapotában a vízszintes vonalzó felett jelenik meg, tartalma pedig az Eszközkészlet eszköztáron kiválasztott eszköztől, illetve a kijelölt rajzelemtől függ.

A tulajdonságsávok az eszköztárakhoz hasonló módon egérrel új helyre vontathatók. Ha a munkaterület belsejébe húzzuk ezeket, akkor az eszköztár neve, illetve egy ablakzáró ikon is megjelenik (lásd az ábrát). A tulajdonságsávokat is bővíthetjük ikonokkal az Eszközök / Beállítások párbeszédpanel Testreszabás/Parancsok lapjain.

Ha a Kijelölő nyíl eszközt választjuk – és nem jelölünk ki rajzelemet –, akkor a tulajdonságsávon az Oldalelrendezés menü Oldalbeállítás parancsának, illetve a Nézet és az Oldalelrendezés menü, az Eszközök / Beállítások párbeszédpanel kapcsolóinak meg­felelő elemek, ikonok találhatók.

Utoljára frissítve:2014. március 16., vasárnap 20:28

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal