Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

CorelDRAW X4: Új sorrendbeállító parancsok

Új parancsok jelentek meg az Elrendezés menü Sorrend almenüjében is (lásd az ábrát). A To Front Of Page paranccsal, vagy a Ctrl+Home billentyűkombinációval az előzetesen kiválasztott objektumot az összes többi elé, vagyis a lapon legfelülre helyezzük.

 

Az Oldal elé paranccsal, vagy a Ctrl+Home billentyűkombinációval az előzetesen kiválasztott objektumot az összes többi elé, vagyis a lapon legfelülre helyezzük. Az Oldal mögé paranccsal, vagy a Ctrl+End billentyűkombinációval az előzetesen kiválasztott objektumot az összes többi elé, vagyis a lapon legfelülre helyezzük.

A Réteg elé paranccsal, vagy a Shift+PgUp gyorsgombbal az előzetesen kiválasztott objektumot az objektum rétegén belül az összes többi elé helyezzük, ezzel szemben a rétegen az utolsó helyre mozgat a Réteg mögé parancs, illetve a Shift+PgDn billentyűkombináció.

Utoljára frissítve:2014. március 16., vasárnap 20:26

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal