Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

LibreOffice Calc: Állományok postázása, másolása

Az állománylistán kijelölt fájlok számítógépünk eszközeitől, hálózatba kapcso­lá­sától függően elektronikusan postázhatók vagy floppymeghajtóra küldhetők. Az elektronikus postázásra, másolásra a Fájl / Megnyitás vagy a Mentés másként párbeszéd­panel állománylistájáról választjuk ki a megfelelő fájlokat. Kattintsunk az egér jobb nyomógombjával a kijelölt állományokra, majd a megjelenő helyi menüről a Küldés (angol nyelvű Windows esetén Send To) parancsot adjuk ki (a bal egérgombbal kattintva).

Gépünk kiépítettségétől függően más meghajtók is megjelenhetnek. Például a Cserélhető lemez menüsorok választásával a kiválasztott cserélhető-meghajtóra, pendrivera küldjük az állományokat. Ha nincs lemez a meghajtóban, vagy nincs rajta elegendő hely, akkor a program hibaüzenetet ad. A Levél címzettje (Mail Recipient) parancs az elektronikus levél küldésére szolgál. Az így elküldött dokumentum tovább szerkeszthető, feldolgozható, esetleg továbbküldhető.

Ennél több lehetőségünk van, ha a Fájl menü Küldés almenü­jének parancsait használjuk (lásd az ábrát). Ezek mindegyike a választott formátumra konvertált mellékletként kapcsolja a levélhez a szerkesztett dokumentumot. A levél címzettjét, kísérőszövegét és egyéb tulajdonságait a parancsok hatására automatikusan megnyíló, alapértelmezett levelezőprogramunkban adjuk meg. Természetesen ezek a parancsok csak akkor használhatók, ha ilyen levelezőprogramot telepítettünk, és abban beállítottuk a küldéshez szükséges postafiókot is.

 

 

 

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 10:16

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal