Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

LibreOffice Impress: Új bemutató készítése létező bemutatóból

Korábban elkészített előadás is képezheti új bemutatónk alapját. Ekkor a létező bemutatót akár írásvédetten is megnyithatjuk, a módosításokat szükségképpen új néven tároljuk el.

A létező dokumentum megnyitásához a fentiek szerint az Impress Fájl/Tündérek/Bemutató parancsával indítsuk az előadás-tervező tündért. A varázsló első párbeszédpaneljén válasszuk a Létező bemutató megnyitása választókapcsolót. Ekkor a párbeszédpanel választó mezőjében megjelennek az alapértelmezés szerinti (aktuális) könyvtárban található kész bemutatók. A bemutató betöltéséhez kattintsunk a Megnyitás gombra (lásd az ábrát)!

Ezt követően megjelenik a létező bemutatók megnyitására szolgáló Megnyitás párbeszédpanel. Itt kiválaszthatjuk a betöltendő állományt. Az írásvédett megnyitáshoz jelöljük be a Csak olvasható jelölőnégyzetet.

A bemutató-választó párbeszédpanel listájának oszlopfejeire kattintva sorba rendezhetjük a listát. A párbeszédpanel kezelésével alább részletesen foglalkozunk. A kiválasztás után kattintsunk a Megnyitás nyomógombra a betöltéshez.

 

 

 

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 10:17

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal