Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Photoshop Elements 11: Új felhasználói felület

A szervező régen bevált és megszokott felületén módosítottak. Most egyszerűbb lett a kezelés, pedig több funkciót érhetünk el közvetlenül a szervező alján megjelent ikonokkal. 

Az új felületen hatékonyabban dolgozhatunk az eszköztárral, ha személyeket, eseményeket, helyszíneket szeretnénk rögzíteni az adatbázisba, vagy éppen a kiválasztott képekből diabemutatót tartanánk.

A jobb oldali panelgyűjtőben mindig csak egy panel tartalma lehet nyitott, ha egy másikat nyitunk ki, a korábban kinyitott panel bezárul. A képazonosító műveletek nézeteit az ablak felső részén választhatjuk.

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 11:59

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal