Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Photoshop Elements 11: Személyek azonosítása kép alapján

 

 

 

A képek szervezése, kiválogatása, csoportosítása egyszerűbbé válik, ha a szervezőben az  Add People gombra kattintunk. Ekkor első lépésben a program felajánlja a katalógusban szereplő képekről kivehető arcokat, hogy azonosítsuk őket (lásd az ábrát). A második lépésben pontosíthatjuk a kiválasztást és az eddig megadott személyeket tartalmazó képekhez elfogadhatjuk vagy elvethetjük a program ajánlatát.

Végül a harmadik lépésben megjelennek az így felvett, azonosított ismerősök. Az itt megjelenített képek fölé mozgatott egérkurzor a képcsoport helyén felvillantja a csoportba vett arcokat.

Később, valahányszor a szervező People gombjára kattintunk, ez a 3 jelű választó képernyő jelenik meg. 

Itt a képre kattintva azt szűrőként alkalmazhatjuk, vagyis a gép pillanatok alatt kikeresi a tárolt képek közül azokat, amelyek a választott személyt tartalmazzák (lásd a következő ábrát). Ezen képeken szereplő arcok és maguk a képek megjelenítése között a Faces/Photos csúszkával válthatunk.

 

 

 

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 12:00

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal