Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Photoshop Elements 11: Képek exportálása

 

 

 

Képeinket más formátumban is menthetjük, mint amiben a katalógusba felvettük őket. Ezek ugyanis lehetnek akár kameránk nyers képformátumában (.raw, .orf stb.), amelyeket csak a képfeldolgozó programok kezelnek, de más célokra, például webes közzétételre, levélmellékletként küldésre, kiadványba építéshez szükséges lehet a kép átalakítása.

Az exportálást az exportálandó képek kijelölése után, a File/ Export As New File(s) paranccsal, vagy a Ctrl+E billentyűkombinációval indítjuk.

A következő párbeszédpanelen újabb képeket vehetünk fel a listára az Add gombbal, eltávolíthatjuk a feleslegeseket a Remove gombbal, választókapcsolóval adjuk meg a fájltípust (File Type), majd a JPEG formátum választása esetén a képméretet (minőséget) a Photo Size listában, a mentés helyét a Location mezőben. A fájlok megőrzik eredeti nevüket, ha az Original Names rádiógombot nyomjuk be, a Common Base Name választókapcsoló benyomásakor viszont a következő mezőben megadott névalaphoz folyamatosan növekvő sorszámot adva képezi a program a fájlok új nevét.

 

 

 

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 12:01

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal