Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Photoshop Elements 10: Egyforma képek keresése

 

 

 

Az egy idő után hatalmasra növekedő képgyűjtemények velejárója, hogy megfelelő kulcsszavak és katalógusok használata híján a képek több mappába is bekerülnek, vagy az is előfordulhat, hogy ugyanazon mappán belül több néven szerepel azonos kép. Ezek egyszerű, gyors kiszűrésére is lehetőségünk van a Photoshop Elements 10-es változatában.

 

A keresés menete:

  1. Kattintsunk a munkaablakban az Organize ablakfülre!
  2. Az ablak bal felső sarkának Search listájában válasszuk a Duplicate Photo Search elemet! Ekkor a program a megnyitott teljes katalógust átfésüli az azonos képek kereséséhez.
  3. A megjelenített eredményeket törölhetjük, más mappába, képhalomba, katalógusba helyezhetjük stb. A képadatok megjelennek, ha a kurzort a kép fölé mozgatjuk. A képek halomba csoportosításához kattintsunk a Stack gombra!
  4. A csoportosítás azonnal visszavonható az Unstack gombbal.

A csoportosított hasonló képek később nem jelennek meg a kettőzött képek keresésénél. A csoportból később a megfelelő képhalom kiválasztása után a helyi menü Unstack Photos parancsával vehetjük ki a képeket.

 

 

 

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 11:56

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal