Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Photoshop Lightroom 5: Továbbfejlesztett Spot Removal eszköz

 

 

 

A helyi hibák, valamint felesleges képrészletek eltávolítására szolgálő Spot Removal eszközt is továbbfejlesztették. Szintén a Develop modulban használható a Spot Removal ikonnal vagy a Q gyorsgombbal indítható helyi javító, amellyel egy kijelölt terület klónját helyezhetjük a javítandó részlet fölé (Clone), vagy a mintát adó részletet a javítandó célterület megvilágítási viszonyai szerint átalakítva illesztjük be (Heal), mint a Photoshop tartalomérzékeny kitöltésénél.

A forrás és a célterület később egyszerű húzással áthelyezhető. A / billentyű lenyomásával automatikusan illeszthetjük a hibás területre a forrásterület mintáját. A hiba kijelölése, a javítandó terület lefestése közben a Size csúszkával, vagy a [ csökkentés, ] növelés billentyűkkel is módosíthatunk az eszköz méretén.

A Ctrl billentyű nyomva tartása közben kattintva újabb, kör alakú javítandó területet adhatunk meg. A kiválasztott javítási folt a Del billentyűvel, vagy az Alt gomb nyomva tartása közben kattintva törölhető. Az Alt gomb nyomva tartása közben húzott kerettel egyszerre több javítási hely (tű jele) távolítható el.

 

 

 

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 12:18

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal