Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

PowerPoint 2013: Diarendező nézet

Ez a nézet a diák sorrendjének megváltoztatására, egyes diaképek elrejtésére vagy elrejtett diaképek megjelenítésére, a diaképek közötti átmenetek, szövegmegjelenítő effektusok és a kézi vagy az automatikus – felvétellel rögzített – vetítési idő beállítására szolgál.

A Diarendező nézetet a Nézet szalag Diarendező paran­csával vagy az üzem­mód állapotsorban is látható Diarendező ikonjával kapcsoljuk be. Ebben a nézetben jelentősen lecsökken a szalagokról kiadható parancsok száma (az ilyen parancsok szürke ikonnal-parancsnévvel jelennek meg a szalagon).

A rendezés során alkalmazhatók az Áttűnések szalag parancsai:

Az Áttűnés ebbe a diába csoportban állítjuk be a diaváltások során alkalmazott animációs hatásokat. Ha előzetesen kiválasztottunk néhány diát (sorozatban egérhúzással – azaz gumivonalzóval körülkerítve – vagy a Shift + kattintással, elemenként a Ctrl + kattintással), akkor ezekre, egyébként az aktuális diára érvényesítjük a beállítást. A beállítást a Mindegyikre gombbal érvényesíthetjük a többi dián is.

A kiválasztott áttűnés ebben a nézetben – ellentétben a többi lenyíló galériával – nem jelenik meg a dián akkor, ha csak a megfelelő minta fölé mozgatjuk a kurzort. Az áttűnés csak a mintára kattintással tekinthető meg, ezzel viszont máris alkalmaztuk a beállítást legalább egy (az aktuális) dián. Van lehetőségünk az egyszerű képváltásra is (Nincs).

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 13:53

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal