Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus   

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
Windows

Windows (5)

Windows 7: BitLocker

Csak az Ultimate verzióban érhető el a meghajtó titkosítás, amellyel titkosíthatjuk a Windows rendszer és az adatok által használt meghajtót. A meghajtó titkosítás szolgáltatást bekapcsolva, a rendszer automatikusan kódolja az ezután a meghajtóra mentett fájlokat. Az újdonság az, hogy ezt a védelmet az USB meghajtókra és külső merevlemezekre is kiterjeszthetjük.

Bővebben...

Windows 7: Kisegítő lehetőségek

A kisegítő lehetőségek mindenki számára könnyebbé teszik a számítógép használatát és a géppel való hatékony együttműködést. Bővültek a Nagyító, a Narrátor, a Képernyő-billentyűzet és a Segédprogram-kezelő szolgáltatásai. E segédprogramok csak kiegészítik a hivatalos, kisegítő technológiákat alkalmazó szoftvereket, de jól használhatók a tábla PC-ken, érintőképernyőkön.

Bővebben...

Windows 7: Paint

 

 

 

A továbbfejlesztett rajzolóprogramban egyrészt megjelent a Microsoft Office-szerű szalag, másrészt néhány hasznos új funkció. Többek között a szövegek többféle módon formázhatók, hátterük átlátszó vagy tömör lehet, a festőeszközök újfajta tulajdonságokkal ruházhatók fel, új kijelölési, kivágási lehetőségek jelentek meg, vektoros alakzatokat hozhatunk létre.

 

 

 

Bővebben...

Windows 7: USB-port energiatakarékossági beállítása

Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy az USB-porthoz csatlakoztatott eszközt nem veszi figyelembe az operációs rendszer. Ha az eszköz egy USB pendrive, akkor a rendszer beépített eszközeivel esetleg javíthatjuk. Ez olyan hibák esetében lehet sikeres, amelyek bekövetkeztéért a pendrive nem szabályos (leválasztóparancs alkalmazásával végzett) eltávolítása a felelős. Ha ez nem hoz eredményt, akkor vagy a csatlakozó hibás, vagy a meghajtó nem kap áramot az USB Selective Suspend Feature szolgáltatás miatt.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal