Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Windows 7: Teljesítmény növelése

A következő tulajdonságok és funkciók az operációs rendszer vezérelte számítógép teljesítményének legteljesebb kiaknázása érdekében jöttek létre.

Teljesítményfigyelés és hangolás

Az új teljesítményfigyelő eszközzel jobban követhetők a végrehajtási szálak és a nem válaszoló programok pontosabban állíthatók le.

64 bites rendszerek támogatása

A Windows 7 operációs rendszer elérhető 64 bites kiadásban is. Ez szükséges ahhoz, hogy a 3 GB feletti memóriaterületet elérjük és a 64 bites processzorral szerelt gépek teljesítményét kiaknázzuk, ami különösen a párhuzamosan feldolgozott feladatokhoz és műszaki alkalmazásokhoz előnyös.

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 14:06

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal