Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Windows 7: Átdolgozott Tálca

A programikonok csoportosítva jelennek meg a tálcán, ha számuk meghaladja a jól követhető, áttekinthető mértéket. A Windows 7 a fájlok megnyitásakor az alkalmazás típusa szerint csoportosítja az ikonokat a Tálcán. Így a dokumentumok sokkal könnyebben megtalálhatók. Például öt Adobe PDF dokumentumot megnyitva, a rendszer a munkafüzetek gyors elérésére szolgáló nyomógombjait egyetlen, Adobe ikon alatt csoportosítja. Az ikon fölé mozgatott kurzor megjeleníti a megnyitott ablakokat, ahonnan az ablak tartalma alapján választhatunk, vagy bezárhatjuk a felesleges ablakot a kurzor alatti mini ablak x ablakzáró ikonjával.

Az alkalmazás Tálcán megjelenő ikonjára a bal egérgombbal kattintva, majd a kurzort a mini ablakok felett mozgatva teljes méretben megtekinthetjük a munkaablakok tartalmát, amelyekre kattintva kiválaszthatjuk azt, amelyikben dolgoznánk.

A Windows 7 állapotsor-karbantartó szolgáltatása automatikusan elrejti a Tálca állapotsora (az óra melletti terület) nem használt elemeit. Ezek rejtve maradnak, de előhívhatók az értesítési terület kibontási ikonjával vagy automatikusan megjelennek az ikonhoz kapcsolt eszköz használatakor (például vezeték nélküli vagy USB eszköz csatlakozásakor). A Vezérlőpult Tálca és Start menü eszközével az egyes ikonokat mindig láthatóvá, illetve mindig rejtetté tehetünk.

Utoljára frissítve:2014. március 17., hétfő 14:06

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal