Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

AutoCAD 2017 - Kezdő lépések (magyar)

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 1400 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 1400 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 1400 Ft
Kedvezmény: -200 Ft
 • Leírá„s
 • Vélemények
 • 277 oldal/10,5 MB, formátum: PDF.
 • Betekintés a könyvbe!
 • Az AutoCAD 2017 a professzionális térbeli (háromdimenziós) műszaki rajzprogram, amellyel a rajzok hatékonyan és biztonsággal megoszthatók, publikálhatók, közzétehetők az interneten. A szoftver által kezelt DWG formátum széleskörűen ismert. Az AutoCAD programozható, rengeteg iparági alkalmazást fejlesztettek ki hozzá (Land, Map, Civil, Mechanical, Architectural Desktop) sőt a gyártó cég licenckezelési politikája szerint az LT változatról kedvezményes áron lehet váltani a többet tudó háromdimenziós változatokra. A rajz megosztását segíti a weben használható, írásvédett DWF (Design Web Format) is.

Ez az e-könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD 2017-es változatának síkbeli és térbeli rajzelemekkel kapcsolatos alapvető tudnivalóit. Ezek többek közt a dinamikus blokkoknak, dinamikus adatbevitelnek, új palettáknak, nézetbeállításoknak, modellezésnek köszönhetően kissé megszaporodtak. A kötetben mutatjuk be a telepítést, a rajzi segédeszközök, valamint a koordináta-rendszerek használatát és az állománykezelést, beleértve az Autodesk 360 felhőalapú szolgáltatásainak kezelését is.

Az AutoCAD 2017 újdonságai

Újdonságok jelentek meg a felhasználói felülettel kapcsolatban:

 • Átméretezhető lett az ALKTÖLT, ATTEDIT, ADATLAP, BATTEDIT, BEILL, FÓLIAÁLLAPOT, OLDALBEÁLL és VBABETÖLT párbeszédpanel.
 • Növelték néhány, a fájlok betöltésére szolgáló párbeszédpanel előnézeti területét.
 • Választható lett a szálkereszt vagy a Windows formájú egérmutató (CURSORTYPE rendszerváltozó).
 • Beállítható lett az alapvető eszköztippekhez tartozó késleltetés (a Beállítások/Képernyő párbeszédpanel-lapon).
 • A nem folyamatos vonaltípusokkal rajzolt vonalak kiválaszthatók a vonalhézagban is (LTGAPSELECTION rendszerváltozó).
 • 64 bites AutoCAD verzióban a 3D modellek egyszerűen elküldhetők az Autodesk Print Studio programba a 3D nyomtatás előkészítéséhez.

A PDF formátumban tárolt geometria, kitöltés, raszterképek és TrueType szöveg tartalom importálható. A PDF-lépték, a fóliák, a vonalvastagságok és a szín tulajdonságok megtarthatók az importálás után is.

Az Autodesk A360 rendszerén belül biztonságosan megoszthatók a tervezői nézetek. A címzetteknek nem kell Autodesk A360-fiókba bejelentkezni, elegendő, ha a Chrome, Firefox, valamint a WebGL 3D grafikus rendszert támogató más böngészőt használnak (ONLINETERVMEGOSZTÁS).

A korábbi verziókkal kompatibilis megoldásként alternatív asszociatív középpontjeleket és középvonalakat használhatunk (KÖZÉPPONTJEL, KÖZÉPVONAL).

64 bites AutoCAD verzióban a szabványos 2D végpontos és középpontos tárgyraszterekkel pontos helyeket rögzíthetünk a csatolt koordinációs modelleken.

Javítottak a 3DKERINGÉS, ELTOL parancsok teljesítményén, illetve a vonaltípusok megjelenítési minőségén, valamint a biztonsági szolgáltatásokon. A megbízhatóként kezelt útvonalak megjelennek.

Beállítható az alapértelmezett sraffozás (HPLAYER rendszerváltozó).

Minden méretezési parancshoz használható a DIMLAYER rendszerváltozó.

Automatikusan ismételhető a SZÖVSZERK parancs.

Törölték a Gyors kijelölés és a Tisztítás párbeszédpanel felesleges eszköztippjeit.

Az U.S. földmérési láb mértékegységet is bevették a MÉRTEGYS parancs beillesztési léptékei közé.

Átalakították az áttelepítést, aminek köszönhetően az egyszerűbb lett.

9 új parancs (3DNYOMTATÁSISZOLGÁLTATÁS, KÖZÉP­LEVÁLASZT, KÖZÉPVONAL, KÖZÉPPONTJEL, KÖZÉPÚJRA­CSATOL, KÖZÉPVISSZAÁLLÍT, ONLINETERVMEGOSZTÁS, PDF­IMPORT, -PDFIMPORT) és 17 új rendszerváltozó jelent meg.

Módosult 6 parancs (3DKERINGÉS, 3DNYOMTAT, MÉRET, IMPORT, SZÖVSZERK, MÉRTEGYS) és 5 rendszerváltozó.

Megszűnt két parancs (CONTENTEXPLORER, CONTENT­EXPLORER­BEZÁR) és tizenegy rendszerváltozó.

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal