Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

TurboCAD Professional 2015 - Rajzelemek

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 1100 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 1100 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 1100 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények

Betekintés a könyvbe!

A legújabb CAD programokban a termelékenység növelése javára alakították ki a dinamikus adatbevitelt (elérhető az LTE munkatérben), így a grafikus mutató mellett érhetők el a parancssor egyes funkciói és a visszajelzést is itt kapjuk. A dinamikus prompt a rajzolt görbe jellegzetességeit jeleníti meg az aktuális pont mellett, és lehetőségeket biztosít a rajzolási opciók választására.

Ez az elektronikus könyv a TurboCAD Professional 2015 rajzelemeit ismerteti és bemutatja azok létrehozási módját.  Kitérünk a parametrikus fogaskerék rajzolásra, a csillagsokszög létrehozására, a terepmodellekre,  és az építészeti rajzelemek, mint falak, nyílások, ajtók, ablakok, födémek, tetők, lépcsők, korlátok létrehozására is. Ezek mellett tértervező varázslót is használhatunk.

A TurboCAD program az AutoCAD LT, vagy CorelCAD programok olcsó alternatívája.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a TurboCAD Professional 2016-os változatának rajzelemek létrehozásával kapcsolatos tudnivalóit.  Ezek több helyen jelentősen bővültek a „sima” TurboCAD verzióhoz képest, melyben például nem lehetett építészeti objektumokat létrehozni.

Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal