Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

AutoCAD LT 2005 - Kezdő lépések

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 900 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 900 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 900 Ft
  • Leírá„s
  • Vélemények
  • 133 oldal/2,9 MB, formátum: PDF.
  • Betekintés a könyvbe!
  • Az AutoCAD 2005 elérhető árú kétdimenziós műszaki rajzprogram, amellyel a rajzok hatékonyan és biztonsággal megoszthatók. A szoftver által kezelt DWG formátum teljesen kompatíbilis a „nagy” AutoCAD programéval, valamint az arra épülő iparág specifikus alkalmazásokkal (Land, Mechanical, Architectural Desktop) sőt a gyártó cég licenckezelési politikája szerint az LT változatról kedvezményes áron lehet váltani a többet tudó háromdimenziós változatokra. A rajz megosztását segíti a weben használható, írásvédett DWF (Design Web Format) is.
  • Az eddig ismert tárgyraszter követési lehetőségek, – amelyek segítségével merőlegeseket készíthettünk, megtaláltuk egy vonal végét, kör középpontját stb. – most kiegészültek egy újabb opcióval amellyel könnyen megtalálunk egy két pont között középen található pontot. Megjelent egy új nagyítási lehetőség is, amellyel a kiválasztott rajzelemek méretére nagyítunk, vagyis olyan nagyítást állítunk be, amelynél a kiválasztott objektumok torzulás nélkül kitöltik a munkaablakot.
  • Megváltozott a korábbi Gyors Súgó. Most az Info Palettát használhatjuk arra, hogy arról az éppen végzett munkánkkal kapcsolatban segítő információkhoz jussunk.
  • A program előző változatában megjelent eszközpalettát továbbfejlesztették. Az eszközpalettára felvehető új rajzelemek tetszés szerint formázhatók így azoknak alapértelmezett tulajdonságokat adhatunk. Az eszközpalettára a testre szabás során egyszerűen a Customize párbeszédpanelből áthúzhatunk parancsokat is. Az eszközpalettákból csoportokat alakíthatunk ki. Ennek nyilvánvalóan az az értelme, hogy a fejlesztők a fenti új tulajdonságoknak köszönhetően az eszközpaletták elszaporodását várják, és a sok eszközpaletta szervezéséhez egy segédeszközt is nyújtanak. Ezzel beállíthatjuk, hogy mindig csak az adott projekthez szükséges eszközpaletta csoport tagjai legyenek a képernyőn.
  • Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD LT 2005-es változatának rajzkészítéssel, projektek indításával, koordináta rendszerekkel kapcsolatos tudnivalóit. A parancsnevek után, zárójelek között megadtuk a magyar nyelvű AutoCAD 2005-es változat megfelelő parancsait is.
Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal