Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Illustrator CS6 - Kezdő lépések (magyar)

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 1500 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 1500 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 1500 Ft
 • Leírá„s
 • Vélemények
 • 243 oldal/11,3 MB, formátum: PDF.
 • Betekintés a könyvbe!
 • 2009-ben jelent meg az Illustrator CS4 (14.) változata, amelynek legnagyobb újdonsága a több rajztáblás munkafelület, a felhasználói felület radikális átalakítása, valamint a foltecset (Blob Brush), amellyel szabadon, festőecsettel hozhatunk létre olyan foltokat, amelyeket szerkeszthető görbék határolnak. Két ilyen folt könnyen egyesíthető, ha a kitöltő színe azonos. A 2010-ben megjelent Illustrator CS5 újdonsága a valósághű sörteecset (Bristle Brush), a változtatható szélességű ceruzavonás, a rajzolás és szerkesztés lehetősége a perspektivikus rácson. Egyszerre több, legfeljebb 100 rajztáblát kezelhetünk.
 • A 2012-ben megjelent CS6 verzió legnagyobb újdonsága a vektorizálás teljes átdolgozása, valamint az új, Mercury nevű grafikus motor, amellyel sokkal gyorsabb a munka. A többi újdonságot röviden elolvashatják a kötet mellékelt, betekintő példányából.
 • A rajztáblák átfedhetik egymást, elrendezhetők egymás mellett és felett is. A rajztáblák egyenként vagy csoportosan nyomtathatók, exportálhatók, a kijelölt tartományból vagy a teljes dokumentumból többoldalas PDF fájlt menthetünk.
 • Az Illustrator CS6 programban a színbontási előnézettel még a szerkesztés közben ellenőrizhetjük a színbontási eredményeket, kideríthetők az elfeledett direktszínek, melyek később sok probléma forrásai lehetnek.
 • Az Illustrator CS4 programváltozattól jelentősen módosítottak a színátmenetek kezelésén is. A színátmenetek összes színéhez külön áttetszőség tulajdonságot rögzíthetünk. Több réteg, kiejtés és takarás alkalmazásával felfedhetők a lejjebb lévő objektumok és képek, illetve gazdag szín- és textúrakeverékeket készíthetünk. A színátmenet eszköz kiválasztása után közvetlenül a rajzon, a kijelölt objektumon végezhetjük el a színátmenet beállítását. Ehhez a színátmenet típusát választjuk ki a Színátmenet (Gradient) panelen, de helyben, a rajzelem felett megjelenő eszközzel adjuk meg a lineáris színátmenet dőlését, a sugaras színátmenet sugarát, a rögzített színátmeneti pontok helyét.
 • Jelentősebb változtatásnak tekinthető még, hogy a Megjelenítés (Appearance) panelt úgy módosították, hogy róla hivatkozásokkal közvetlenül az egyes tulajdonságok beállító paneljeit érhetjük el, így a feldolgozást a lehető leggyorsabban, a legkevesebb egérmozgatással helyben végezhetjük.
 • Az Adobe Illustrator CS6 programmal szinte mindenféle vektoros rajzolófeladat megoldható. A könnyebb kezelhetőség és költségtakarékosság érdekében az Illustrator programmal kapcsolatos ismereteket is több kötetben dolgoztuk fel. A Kezdő lépések című kötet alapján a program kezdő felhasználói elindulhatnak a program felfedezésére és reméljük forgatása hasznos alapot nyújt a további kötetekhez, amelyek már építenek az itt leírt ismeretekre. A programban az előző változathoz képest most is több újdonság jelent meg. Az újdonságoknak külön fejezetet szenteltünk.
Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal