Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Többet

Kiadónk filozófiájának egyik sarokköve, hogy többet nyújtsunk vevőink számára, mint amit a hagyományos könyvkiadás és kereskedelem képes:

 • értékajánlatunk a VEVŐ számára
  Nálunk pontosan tudja, mint vásárol. Elektronikus könyveinkbe betekinthet, megfigyelheti működésüket, tartalmukat, nyelvezetüket, s ha nem tetszik elállhat a vételtől. Ugyanakkor várjuk javaslataikat szolgáltatásunk javítása érdekében. A vevők számára külön segítséget jelenthet többféle értékesítési csatornánk, amelyek segítségével a könyvesbolt hálózat helyhez kötöttsége nélkül rendelhetik meg kiadványainkat akár országhatáron kívülről is.
  Amennyiben ezer példány felett lenne szüksége egy adott kiadványra, úgy ez, megrendelése alapján rentábilisan kivitelezhető. Az egyedi kiadványokkal kapcsolatban kérjük informálódjon az oldalon található elérhetőségeken.
 • értékajánlatunk az olvasó számára
  Nálunk mindig megtalálja teljes választékunkat, mely sohasem fogy ki, viszont az esetleges (tartalmi vagy formai) javításra vonatkozó észrevételeiket igyekszünk azonnal figyelembe venni, a javításokat a bolt kínálatában elvégezni. Nyitottak vagyunk arra is, hogy arról írjunk, amit szeretnének, illetve ilyen kötetekkel rendelkező szerzőkkel felvesszük a kapcsolatot.
  Az elektronikus könyvek olvasása egy egészen újfajta élményt jelent az olvasó számára. Az ilyen kiadványok hierarchikus tartalomjegyzéke ugróhivatkozásként alkalmazható, benne saját könyvjelzőket is elhelyezhetünk, sőt kereshetünk a dokumentum teljes szövegében. Egyes dokumentumok különleges multimédia betéteket is tartalmazhatnak.
 • értékajánlatunk a számítógép használó számára
  Igyekszünk egy-egy új programverzió megjelenése után azonnal hozzáfogni a keresett kiadvány előteremtéséhez. Ehhez jelentős segítséget nyújthat az Önöktől kapott visszajelzés.
  Számítástechnikai könyveinket a programok korábbi verzióihoz is nyújtjuk, így segíthet a régebbi gépek hasznosításában, megtartásában is. Ráadásul több programfejlesztő biztosít ingyenes hozzáférést régebbi szoftvereihez.
  Könyveinket álló B5-ös formátumra tördeljük, hogy a képernyőn olvasva legyen hely a leírtak ellenőrzésére, kipróbálására is.
 • értékajánlatunk a környezet védelméért (mindenki, de legfőképpen a jövőnk számára)
  Könyveinkhez nem szükséges erdőt irtani. Az elektronikus könyvek a képernyőn olvashatók. Akinek mégis szükséges egy példány kinyomtatása, az a www.peterybooks.hu címen elérhető értékesítési csatornán juthat el kinyomtatható dokumentumunkhoz. Végül is mindannyiunknak - kik tüdővel lélegzünk - fontos, hogy oxigénforrásaink, fáink épségben megmaradjanak!
 • értékajánlatunk intézmények, vállalkozások számára
  Termékeikről, tevékenységükről szóló kiadványaikat elhelyezhetik honlapunkon is. Szívesen vállalkozunk ilyen kreatív anyagok, leírások elkészítésére, közzétételére egyaránt. Honlapunkat reklámhordozóként is ajánljuk, lásd Médiaajánlat oldalunkat.
 • értékajánlatunk az oktatók számára
  A hozzánk eljuttatott igényeknek megfelelő kiadványokat igyekszünk "felhajtani" és elhelyezni oldalainkon. Várjuk visszajelzéseiket, hogy igényeiket minél jobban kielégíthessük.
 • értékajánlatunk a tanulók számára
  Számítástechnikai könyveinket a képernyő egyik felén elhelyezve még kényelmesen olvashatók. A képernyő másik fele így fennmarad a gyakorlás és a leírtak ellenőrzése számára. Például lépésről lépésre követhetik ECDL könyveink gyakorlatait!
 • értékajánlatunk írók, szerzők számára
  Kiadónk publikációs lehetőséget is biztosít szerzők számára. Szükség esetén a kiadvány tördelését is elvégezzük, ha ezt saját kézben akarják tartani, akkor ahhoz ingyenes tanácsadást biztosítunk.
  Könyveink bár jóval olcsóbbak a papíros kiadványoknál, szerzőink megbecsülését fontosnak tartva, a hagyományos kiadóknál jóval nagyobb arányú honoráriumban állapodunk meg.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal