Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Vásárlás könyvesboltunkban

Egyszerű, négy lépéses eljárásban vesszük fel a rendelést, miután az egyes termékek részletes bemutatása alatt, vagy a felsorolásos lista mellett látható Megveszem (Kosárba rakom) gombra kattintva megadta az összes terméket és darabszámot, amelyet vásárolni szeretne.

1. lépés: Regisztráció (új vevőknek) vagy belépés (régebbi vevőinknek). Lehetőségük van regisztráció nélküli vásárlásra is (ez csak az újabb vásárlásnál jelent hátrányt).

2. lépés: Szállítási és számlázási adatok megadása.

3. lépés: Adatok ellenőrzése, esetleg javítása (visszaléphet az űrlap korábbi oldalaira, törölhet és újabb termékeket vehet fel, darabszámot állíthat).

4. lépés: Megrendelés elküldése a szállító Mercator Stúdió számára, ehhez a Rendelés jóváhagyása gombra kell kattintani (az ablak bezárása "nem küldi el" az információkat).

5. lépés: A szállítás-fizetés választott módjától függően többféle eset lehetséges:

  • Amennyiben postai utánvétes fizetést és CD-n történő szállítást kért, úgy a kiszállítást a Magyar Posta végzi, a rendelés feladásától számítva általában egy-két napon belül. Az ajánlott küldemény postai azonosítóját e-mailben elküldjük megrendelőnknek, hogy ha esetleg szükséges, ezzel a számmal is lehet érdeklődni a szállítónál. Ekkor a megrendelés ellenértékét a postásnak fizetik ki. A szállított CD tartalmazza az ajándék köteteket is (3 db klasszikus kötetet 1800 Ft értékben).
  • Ha előre utalásos, illetve PayPal fizetést, de CD-n történő szállítást kért, úgy a kiszállítást a Magyar Posta végzi, a pénz beérkezésétől, illetve az utalás igazolásától számítva általában egy-két napon belül. Az ajánlott küldemény postai azonosítóját e-mailben elküldjük megrendelőnknek, hogy ha esetleg szükséges, ezzel a számmal is lehet érdeklődni a szállítónál. A szállított CD tartalmazza az ajándék köteteket is (3 db klasszikus kötetet 1800 Ft értékben). A számlát a csomagban küldjük.
  • Ha előre utalásos, illetve PayPal fizetést és letöltéses szállítást választott, akkor a pénz beérkezésétől, illetve az utalás igazolását követően e legrövidebb időn belül elküldjük azt a linket, ahonnan a megvásárolt és az ajándék köteteket (3 db klasszikus kötetet 1800 Ft értékben) letölthetik. Ha kívánja, ez előre utaláshoz PDF előszámlát bocsátunk ki és külön - postai - díj fejében küldjük a papíros számlát is.
  • Az egyeztetett időpontban és helyen történő személyes átvétel esetén CD-n adjuk át a megvásárolt és az ajándék köteteket (3 db klasszikus kötetet 1800 Ft értékben). Ez esetben a fizetés készpénzben történik, a számlát személyesen adjuk át.

 *Természetesen - ha minden, a vásárlás teljesítéséhez szükséges adatot megad - szívesen elfogadjuk rendelésüket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írt elektronikus levélben is.

 

 

 

 

 

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal