Logo

AutoCAD 2010 - Szövegkezelés

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 550 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 550 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 550 Ft
  • 80 oldal/1,8 MB, formátum: PDF.
  • Betekintés a könyvbe!
  • Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD 2010-es változatának szövegkezeléssel kapcsolatos tudnivalóit (amelyek a bekezdéses szövegeknél jó részben megváltoztak az új verzióban). A 2004-es programváltozatban új bekezdéses szövegszerkesztő ablakot készítettek, amelyben megjelent a Wordhöz hasonló vonalzó, a behúzás és a tabulátorok alkalmazása. A 2005-ös változatban pedig már minden szöveges objektumban alkalmazhatunk frissíthető (illetve automatikusan frissülő, azaz a megváltozott adattartalomhoz igazodó) mezőket is. A 2006-os változatban a bekezdéses szövegszerkesztő formázását dolgozták át.
  • A 2008-as változatban bevezették a felirat-léptékezési objektumokat, amelynek segítségével az egyes objektumokhoz különféle léptéket állíthatunk be, így az eltérő nagyítású nézetablakokban eltérő méretű objektumokként jelenhetnek meg. Továbbfejlesztették a Szövegformázási eszköztárat, új tulajdonságokat vettek fel ide, illetve megjelent a Bekezdés párbeszédpanel, amely már a szövegszerkesztőkhöz hasonló tulajdonságokat adhat a bekezdésekhez, végül megjelentek a dinamikus és statikus oszlopok (hasábok), amelyek hosszabb szövegek megjelenítésére ideálisak.
  • A 2009-es változatban a legnagyobb újdonság ugyanakkor a teljesen átdolgozott felhasználói felület, amely érinti a szövegszerkesztést is.
  • Bár a kötetek a magyar nyelvű változatról szólnak, a parancsnevek után, zárójelek között megadtuk az angol nyelvű AutoCAD 2010-es változat megfelelő parancsait is.
Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.
©1996-2015 Mercator Stúdió All rights reserved