Hívja bizalommal támogató vonalunkat: +36-30-3059489 Kövessen minket:       google plus    Translate  

Üdvözöljük látogató, Ön itt bejelentkezhet, vagy létrehozhat fiókot
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/mbljynfw/public_html/peterybooks.hu/includes/application.php on line 536

Windows XP Professional - Mappa-, állomány- és lemezkezelés

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 450 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 450 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 450 Ft
 • Leírá„s
 • Vélemények
 • 105 oldal/3,62 MB, formátum: PDF,
 • Betekintés a könyvbe!
 • A legtöbb feladat valamilyen módon a fájlokhoz és mappákhoz kapcsolódik. Ezek a feladatok három csoportba oszthatók:
 • Az állományok és mappák kezelése
  A fájlokkal és mappákkal végezhető egyszerűbb műveletek, mint mappa vagy fájl létrehozása, törlése, másolása vagy áthelyezése, illetve összetettebb feladatok, például fájl vagy mappa tulajdonságainak megváltoztatása, háló­zaton keresztül elért, megosztott mappa kezelése és mappák megosztása, a lemezeken tárolt mappák, fájlok rendezése.

 • Fájlok és mappák keresése
  Fájl és mappa keresésekor a keresést a szűrőfeltételek megadásával végezzük. A szűrőfeltételek további feltételek – például dátum, típus, fájlméret vagy kis- és nagybetűk megkülönböztetése – megadásával szűkíthetők. A keresés bővíthető helyettesítő karakterek használatával, szabad szöveges vagy szabályos kifejezések megadásával is.

 • Mappák és fájlok biztonsági beállításai
  A Rendszergazdák csoport tagjai számára a Windows XP Professional széleskörű biztonsági lehetőségeket nyújt, például a felhasználói és csoportfiókok, a csoportházirend, a megosztott mappák és nyomtatók engedélyei beállításával. A fájlok és mappák biztonságossá tehetők a naplózás és a felhasználói jogok használatával. NTFS-fájlrendszer esetén fájl- és mappaengedélyek adhatók ki, a mappák és fájlok titkosíthatók.

 • Ebben a kötetben a Windows XP Professional mappa és állománykezelő rend­szerét, a telepítésekor számítógépünkre felkerült legfontosabb programok kezelését ismertetjük, amelyek a munkaasztalon, és a Start menüben jelennek meg.
Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.

Jelentkezzen hírlevelünkre

Bejelentkezés vagy fiók létrehozása

fb iconBejelentkezés Facebookkal