Logo

Windows XP Professional - Alapok és újdonságok

ɉrtékelés: Még nincs értékelés Gyá„rtó‚: Mercator Stúdió PDFNyomtatá„sE-mail
Fogyasztó‚i á„r: 920 Ft
Ár kedvezménnyel, ÁFÁval: 920 Ft
Fogyasztó‚i á„r á„fa nélkül: 920 Ft
  • 168 oldal/6,1 MB, formátum: PDF.
  • Betekintés a könyvbe!
  • Könyvünk átfogó ismertetést kíván nyújtani az operációs endszer magyar nyelvű változatának csaknem minden szolgáltatásáról, lehetőségéről. A könyv szerkezete segít a Windows XP Professional operációs rendszer szolgáltatásainak fokozatos megismerésében (minthogy ez a rendszer tartalmazza a Home Edition összes szolgáltatását, haszonnal forgathatják a másik változat birtokosai is). 
  • A könyv rengeteg illusztrációt tartalmaz. Lehet, hogy ez „illetlen” dolog egy e-book esetében, ahol a fájlméret ezzel járó növekedése megnehezíti a könyv terjesztését, forgalmazását, azaz nehézkessé teszi a letöltést az internetről. 
  • A „túlillusztráltságra” azonban elfogadható magyarázatot ad, hogy amíg a Windows XP magyar nyelvű változata mellett elkészítjük az angol nyelvű változatot használók számára szolgáló ismertetést, használható anyagot akartunk adni a magyartól eltérő nyelvi változatok felhasználói kezébe is. A különféle lokalizált változatok képernyőképei ugyanis egymás ikertestvérei, így a magyar nyelvű képernyők üzenetei hasznosan értelmezhetők a más nyelvi változatok magyar nyelvű felhasználói számára is.
  • A könyv terjedelmének így is határt szab a megengedhető állományméret. Ezért az LSI Kiadónál hasonló témában megjelent könyvünkkel szemben, most a fontosabb fejezeteket önálló kötetekben, több helyen kiegészítve jelentetjük meg. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy így a felhasználónak elegendő csak a számára érdekes állományokat letölteni. Az első kötetben a Windows XP Professional alapjaival, illetve újdonságaival, valamint a telepítés, a felhasználói környezet és a súgóhasználat különféle lehetőségeivel foglalkozunk.
Még senki sem nyilvá„nított véleményt errő‘l a termékrő‘l.
©1996-2015 Mercator Stúdió All rights reserved